Prijzen verschillende stylingpakketten

We hebben een ruime keuze aan standaard pakketten, liever een advies op maat? Dat kan uiteraard. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stylingadvies aan huis

Heb jij geen uitgebreid advies nodig, maar wel advies op gebied van indeling, meubels, verlichting, kleuren en of materialen. Zoek jij net de juiste afwerking of het puntje op de “i”? Maak dan een afspraak voor een mondeling stylingadvies aan huis, dit is snel en praktisch!

Wij kijken dan samen naar de desbetreffende ruimte of ruimte’s gedurende 2,5 uur op locatie. Bereid je goed voor en zet al je vragen op papier zodat wij deze 2,5 uur goed kunnen benutten. Je kunt daarna met deze inspiratie en adviezen aan de slag.

 

€ 249,00

Compleet Interieuradvies

Wil je je complete interieur aanpassen dan is dit pakket het meest geschikt. Wij adviseren op het gebied van kleur, meubels, materiaal, stoffering, verlichting en woonaccessoires. Dit advies presenteren we vooraf in 3D en je krijgt een moodboard met kleur- en materiaalstalen voor een compleet beeld.

Een compleet Interieuradvies wordt berekend per ruimte en bestaat uit:

 • Kleuradvies
 • Stylingadvies
 • Moodboard
 • Meubeladvies
 • Materialenplan
 • 3D-tekening van opstelling
 • Eindpresentatie

€ 1.295,00 per ruimte

Extra opties

Woonshoppen

Het is soms lastig om de juiste meubels en/of accessoires voor je interieur te vinden. Wij helpen je er graag bij. Wij hebben een groot netwerk en weten precies waar je welke meubels kunt kopen, passend bij ieders interieur. Prijs in overleg.

Shoppinglist

Weet je niet wat je precies nodig hebt dan stellen wij graag een shoppinglist voor je samen. Hierin staat waar, bij welke leverancier en tegen welke prijs je de verschillende meubels of accessoires kunt kopen

 • Shoppinglist voor accessoires € 30,00
 • Shoppinglist voor meubels      € 30,00
 • Shoppinglist voor verlichting   € 20,00

Extra uurtarief

Voor alle extra tijd die niet in de bovengenoemde pakketten zijn opgenomen rekenen wij een uurtarief van € 75,00 per uur.

Reiskosten

Voor afstanden groter dan 15 kilometer vanaf ons kantooradres brengen wij een bedrag van € 0,30 per kilometer en € 25,00 per uur aan reistijd  in rekening.

Bovengenoemde bedragen zijn per ruimte. Alle door ons vermelde bedragen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.
Op alle uitgebrachte offertes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

0
  0
  Jou winkelwagen
  Er zijn geen producten geselecteerdTerug naar de winkel